Saturday 5 January 2013

Előzmények, felkészülés



A Lifelon Learning Program Grundtvig pályázati konstrukció keretében nyertem el a lehetőséget, hogy részt vehetek egy hosszabb tanulmányúton a londoni City Lit-ben. www.citylit.ac.uk
A City Lit Európa egyik legnagyobb felnőttképzési intézménye Londonban, a Covent Gardenben található. Több, mint 4000 kurzust látogat a több tízezer hallgató. A kurzusok között nappali, esti és hétvégi beosztásúak is vannak. Elöljáróban ennyit a City Litről hiszen az elkövetkezendő három hónapban ott töltöm majd a hétköznapokat, részt veszek a programokban és remélem, hogy nagyon sok új tapasztalatot szerzek a felnőttképzéssel kapcsolatban, különös tekintettel a non-formális és informális tanulás területeire.
A bloggal az a célom, hogy a téma iránt érdeklődőkkel, hallgatóimmal, kollégáimmal, ismerőseimmel megoszthassam tapasztalataimat. Szívesen veszem a hozzászólásokat, kérdéseket, megjegyzéseket. A blog elsősorban szakmai céllal készül - hozzáteszem, ez nekem egy tanulási folyamat is -, de igyekszem minél több információt, tapasztalatot, képet megosztani a mindennapi életből is. 

No comments:

Post a Comment