Sunday 21 April 2013

Véget ért a tanulmányút, de a blog folytatódik

A tanulmányút véget ért. hazaérkeztem. Élményekkel és tapasztalatokkal teli 14 hét áll mögöttem. Megkezdtem a tapasztalatok rendszerezését, remélem hamarosan megjelenhetnek a témához kapcsolódó publikációim is. Még van néhány téma  a tarsolyomban, amelyeket megosztok a következő hetekben itt a blogon.
A blogolást is megkedveltem időközben, tervezem, hogy folytatom a jövőben is. Szeretném megosztani a tanítással - tanulással kapcsolatos tapasztalatimat, azokat a képzési, továbbképzési lehetőségeket, szakmai anyagokat, lelőhelyeket, érdekes témákat, melyekre kutatásaim közben rábukkanok.
Itt van mindjár egy izgalmas webhely ízelítőül:

 http://www2.honolulu.hawaii.edu/facdev/guidebk/teachtip/teachtip.htm

A lehetőség, mellyel eljutottam ebbe a fantasztikus intézménybe, az EU Lifelong Learning Grundtvig programján keresztül vált elérhetővé számomra.
Egy következő bejegyzésben majd írok a mobilitási lehetőségekről a partnerszerzésről, a pályázatírásról és olyan hasznos információkról, mellyel talán másokat is segíthetek abban, hogy részt vehessen hasonló mobilitásokban.
Most azonban ez a bejegyzés főként a rövid visszatekintésről és a köszönetről szól.Először is szeretném ismételten megköszönni a City Lit-es kollégáknak, elsősorban Nick Moore igazgatóhelyettesnek, hogy lehetővé tette számomra  a látogatást. A City Litben "állandó helyem" a tanárképzési és menedzsment tréning munkacsoportban volt. A részlegben dolgozó kollégák teljes mértékben befogadtak, kollégájuknak tekintettek, azt hiszem nem csak múlt időben beszélhetek erről, hiszen biztosítottuk egymást arról, hogy folytatjuk és tovább építjük a szakmai kapcsolatot mind egyéni, mind intézményi szinten.

 Búcsúest - csendélet
És köszönöm kedves hallgatómnak, Jávorka Brigittának, hogy segített eligazodni a blogolás világában. 

Egyelőre Bye, bye London, good bye..



No comments:

Post a Comment